Mam zamiar kupić nawigację GPS.
Rozważam między dwoma zestawami w podobnym przedziale cenowym:
Nokia 330 + Automapa4 i Becker Traffic Assist 7926. Czy testowaliście ( używacie ) Beckera z zainstalowaną w nim mapą? Producent pisze, że pokrywa 99 % terytorium kraju, ale ciekaw jestem rzeczywistego pokrycia, bo co do autmapy4 w Nokii zarzutów praktycznie nie słyszałem.
Doradźcie, może warto kupić inny zestaw do 1000 zł.
Z góry dzięki,Buła.
Ja bym kupił coś tańszego z windowsem 5.0 i mapy sam bym dograł. Ja mam Akire i mapy sam dogrywalem i jestem zadowolony.
_________________ Bo najlepsza zabawa jest wtedy jak wracasz z garażu uwalony w oleju po pachy
duduki
Wysłany: Sro 28 Paź, 2009
temat niestety zamarł, a nie chciałbym zakładać nowego, wiec spróbuje go wznowić. Teraz ja chciałaym zainwestować w nawigację i poszukuje czegoś ciekawego. CO byście polecali. tak w granicach 600 zł. Jak na razie podoba mi sie Mio, ale nie słyszałem żadnej opinii użytkownika. Tylko tyle co poczytałem.
Więc jak?
to i ja podbiję - podobnie jak kolega wyżej szukam nawi, tak do 500zł. Potrzebuję czegoś, żeby jeździć po Polsce, fucha kierowcy mi sie dostała:D na razie będę mykał po Krakowie, znalazłem takiego mio w sumie niedrogi, mieliście go może?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Możesz załączać pliki na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum