gumiś30
Wysłany: Sob 24 Paź, 2009 sprowadzane samochody ze Stanów
Witam
Chciałbym zasięgnąć porad ekspertów Planuje zakup samochodu. Mam już odłożone trochę kasy i tu pojawia się pytanie. Otóż wiem, że bardziej opłaca się ściągnąć samochód ze Stanów, niż kupić u nas na giełdzie. Interesuje mnie samochód używany. Z tego co słyszałem nawet doliczając koszty transportu i wszystkich opłat związanych z podatkami wychodzi dużo taniej. Znalazłem nawet na necie firmę zajmującą się sprowadzaniem takich aut. Przejrzałem stronę Carpaka.pl i ich oferta wydaje mi się bardzo korzystna. Proponują wydaje mi się rozsądne ceny ( piszę że nie korzystają z żadnych pośredników, więc kupujesz samochó po cenie rynkowej) i dostarczają specjalny raport Carfax lub Autocheck gwarantujący jego pełną legalność, przebieg oraz opisujący całą historię danego pojazdu. Słyszeliście kiedyś o takim serwisie? Muszę mieć 100% pewności że ich oferta jest ok. Z góry dzięki za wszelkie info
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Możesz załączać pliki na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum